Synology NAS DS1621xs+ (8 GB) (6HDD)
Synology NAS DS1621xs+ (8 GB) (6HDD) Synology NAS DS1621xs+ (8 GB) (6HDD) Synology NAS DS1621xs+ (8 GB) (6HDD) Synology NAS DS1621xs+ (8 GB) (6HDD) Synology NAS DS1621xs+ (8 GB) (6HDD)

Synology NAS DS1621xs+ (8 GB) (6HDD)

3,5" or 2,5", SATA, 6x, 2xGLAN, 1x10GLAN, 3xUSB 3.2, 2xeSata, Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!
Gyártói cikkszám: DS1621xs+
Garancia: 60 hónap
Rendelhető, szállítási idő 3-5 munkanap
615 906 Ft (nettó)
782 201 Ft

Felső kategóriás, méretezhető, asztali kialakítású NAS

A DS1621xs+ egy csúcsteljesítményű NAS, amely hatlemezes asztali kivitelben kínál a szerverektől megszokott teljesítményt. A beépített M.2 SSD-gyorsítótár-bővítőhelyek, a 10GbE port, a bővíthető memória és a skálázható kialakítás mind lehetővé teszi, hogy tovább növelje a NAS teljesítményét, így az eszköz ideális választás azoknak a kis- és középvállalatoknak, akik hatékony és helytakarékos adattárolási megoldást keresnek.

Biztosítson kiemelkedő teljesítményt tárhelyének

A DS1621xs+ beépített M.2 SSD-bővítőhelyeket tartalmaz, amelyek a hagyományos merevlemezeknél 20-szor gyorsabb I/O-válaszra képesek, ráadásul az elülső lemezhelyeket sem foglalják el. A beépített 10GbE port felgyorsítja az adatátvitelt, és a sávszélesség további növelése érdekében egy további hálózati adapterrel is összekapcsolható.

5 éves garancia

A Synology küldetése, hogy innovatív, egyre jobb minőségű termékeket kínáljon. A Synology hatékony és megbízható adatkezelést nyújt 5 éves korlátozott garanciával, mindezt könnyen igénybe vehető műszaki támogatás és hardvercsere-szolgáltatás egészíti ki, így garantált beruházásának teljes körű megtérülése.

A legkorszerűbb biztonsági mentési megoldás

A DS1621xs+ intuitív felhasználói felületén több biztonsági mentési megoldás is elérhető, amelyekkel könnyedén megoldhatja a különböző eszközökön tárolt értékes adatainak a védelmét.

Valós idejű együttműködés, magánfelhőben

Az Synology Office egy együttműködést segítő csomag, amelyben a nyilvános felhők kényelme és használhatósága a magánfelhők által biztosított adatvédelemmel és biztonsággal egyesül. Lehetővé teszi, hogy Ön és munkatársai egy védett környezetben dolgozzanak együtt a dokumentumokon és a táblázatokon.

Virtual Machine Manager

A Synology Virtual Machine Manager használatával tesztkörnyezetet alakíthat ki az új szoftverekhez, egyetlen felhasználói felületről kezelheti az erőforrásokat, valamint fokozhatja a rendszer rugalmasságát. Mindössze néhány lépéssel futtathatja a Windows-, Linux- és Virtual DSM-példányokat a Synology NAS eszközén.
Specifikáció

HDD3,5" or 2,5"
CsatolófelületSATA
HDD-k száma6
GigaLan2 db
10GigaLan1 db
USB 3.23 db
eSata2 db
EgyébMagyar regisztrációs kártyát tartalmazza!


^