HP LaserJet Pro M209dwe Wireless Lézernyomtató
HP LaserJet Pro M209dwe Wireless Lézernyomtató HP LaserJet Pro M209dwe Wireless Lézernyomtató HP LaserJet Pro M209dwe Wireless Lézernyomtató

HP LaserJet Pro M209dwe Wireless Lézernyomtató

Lézer, 29lap/perc, 600x600dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:134A; 134X, WiFi, Bluetooth, WiFi Direct
Gyártói cikkszám: 6GW62E#B19
Garancia: 12 hónap
Rendelhető, szállítási idő 3-5 munkanap
55 984 Ft (nettó)
71 100 Ft

Rendkívül kompakt monokróm lézernyomtató a kategóriájában leggyorsabb kétoldalas nyomtatással és az időtakarékos HP Smart alkalmazással. Az ajánlat tartalmazza a HP+ okos nyomtatási rendszert, amely folyamatos kapcsolatot biztosít, és a segítségével gyakorlatilag bárhonnan nyomtathat.


Dinamikus biztonsággal ellátott nyomtató.

Ez a nyomtató kizárólag új, illetve újrahasznosított HP chippel rendelkező patronokkal használható, és dinamikus biztonsági intézkedéseket alkalmaz a nem HP chippel rendelkező patronok blokkolására. Az időszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és blokkolják a korábban még működő patronokat. Az újrahasznosított HP chip lehetővé teszi az újrahasznosított, felújított és újratöltött patronok használatát.


Dolgozzon gyorsabban. Dolgozzon okosabban.
Növelheti termelékenységét a kategóriájában leggyorsabb kétoldalas nyomtatással és az önvisszaállításra képes, kétsávos Wi-Fi™-vel– mindezt egy kompakt lézernyomtató formájában.


A lézernyomtatókhoz elérhető Instant Ink szolgáltatással sosem fogy ki a tonerből, és akár 50%-os költségmegtakarítást érhet el
A lézernyomtatókhoz elérhető Instant Ink szolgáltatással sosem fogy ki a tonerből, és akár 50%-os költségmegtakarítást érhet el. Csatlakozzon, és akár 1,99 eurós havi díjért beszerezheti a tonert, és kihasználhatja a problémamentes kiszállítás és újrahasznosítás előnyeit.

A HP+-szal megérkezett az okos nyomtatás
A HP+ egy okos nyomtatási rendszer, amely előre gondolkodik, hogy nyomtatója használatra készen álljon, valamint biztonságosabb, termelékenyebb és fenntarthatóbb legyen, mint valaha. Kizárólag HP-tonerkazetták használatával 6 hónapos Instant Ink-előfizetést és további egy év HP-jótállást vehet igénybe.


Legyen hatékony függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodik
A HP Smart segítségével bárhonnan elvégezheti munkáját, illetve bármikor könnyedén nyomtathat, beolvashat és másolhat telefonjáról – a kategória legjobb nyomtatóalkalmazásával. Emellett a HP+-szal továbbfejlesztett beolvasási, mobilfax- és termelékenységi funkciókat is igénybe vehet két éven át.

Kompakt monokróm nyomtató kategóriájában a leggyorsabb kétoldalas nyomtatással és a HP+ előnyeivel.

Kategóriájában a leggyorsabb automatikus kétoldalas nyomtatás
Kategóriájában a leggyorsabb automatikus kétoldalas nyomtatással többoldalas dokumentumokat nyomtathat pillanatok alatt.

Kis méret. Magas teljesítmény.
Egy LaserJet, amely szinte bárhol elfér.

Megbízható kapcsolat
Az önvisszaállításra képes, kétsávos Wi-Fi™ nagyobb hatótávolságot és gyorsabb, megbízhatóbb kapcsolatot nyújt.

Egyszerű beállítás
A HP Smart alkalmazásnak köszönhetően gyorsan belevághat az egyszerű beállításba, amely lépésről lépésre haladva végigvezeti a folyamaton.
Specifikáció

Nyomtatási technológiaLézer
Színes nyomtatásNem
Maximum nyomtatási sebesség29 lap/perc
Felbontás600x600 dpi
Maximum papírformátumA4
USB portIgen
Párhuzamos portNem
Soros portNem
LANIgen
Duplex nyomtatásIgen
CD/DVD nyomtatásNem
Patronok-tonerek134A; 134X
WiFiIgen
BluetoothIgen
KártyaolvasóNem
NFCNem
WiFi DirectIgen


^