Huawei WIFI AX2 5GHz Wi-Fi 6 HarmonyOS Mesh+ Parental Controls Router White
Huawei WIFI AX2 5GHz Wi-Fi 6 HarmonyOS Mesh+ Parental Controls Router White Huawei WIFI AX2 5GHz Wi-Fi 6 HarmonyOS Mesh+ Parental Controls Router White Huawei WIFI AX2 5GHz Wi-Fi 6 HarmonyOS Mesh+ Parental Controls Router White Huawei WIFI AX2 5GHz Wi-Fi 6 HarmonyOS Mesh+ Parental Controls Router White Huawei WIFI AX2 5GHz Wi-Fi 6 HarmonyOS Mesh+ Parental Controls Router White

Huawei WIFI AX2 5GHz Wi-Fi 6 HarmonyOS Mesh+ Parental Controls Router White

1500Mbit, 3xWAN/LAN
Gyártói cikkszám: 53039063
Garancia: 24 hónap
Rendelhető, szállítási idő 3-5 munkanap
23 071 Ft (nettó)
29 300 Ft

5 GHz-es Wi-Fi 6 támogatás
Az akár 1500 Mbps vezeték nélküli átviteli sebességgel és a Wi-Fi 6-ot támogató 5 GHz-es sávval, 1201 Mbps maximális átviteli sebességgel a játék, a streamelés és a letöltés még soha nem volt ilyen zökkenőmentes.

Automatikusan csatlakozik az optimális Wi-Fi hálózathoz
A HUAWEI WiFi AX2 5 GHz-es és 2,4 GHz-es sávokkal van felszerelve, amelyek egyidejűleg működnek, és automatikusan váltogatja az eszközöket az 5 GHz-es és 2,4 GHz-es sávok között, hogy mindig optimális kapcsolatot élvezhessen. Az 5 GHz ideális nagy sebességű játékhoz és streaminghez, míg a 2,4 GHz szélesebb lefedettséget biztosít.

Nagy szigetelésű antennakialakítás, gyorsított csatlakozásokhoz
A nagy teljesítményű antennákat aprólékosan úgy tervezték meg, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentse az interferenciát ugyanazon a frekvencián belül, és érintetlen kapcsolatokat hozzon létre.

Kiterjedt Wi-Fi-lefedettség HarmonyOS Mesh+-szal
Több elhelyezett router csoportosítható egyetlen Wi-Fi-név alá, ha összekapcsolja HUAWEI WiFi AX2-jét a többi HUAWEI routerrel otthonában, a mozgás közbeni automatikus váltással. Ez azt jelenti, hogy mindig élvezni fogja az optimális kapcsolatot, függetlenül attól, hogy melyik szobában tartózkodik.

Átfogó szülői felügyelet
A szülői felügyeletnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy gyermekei mindenkor biztonságosan böngészhetnek. A telefon néhány érintésével csak blokkolja a hozzáférést a nem megfelelő webhelyekhez, és korlátozza a hozzáférést bizonyos eszközökhöz.

Intelligensen kezelheti otthoni Wi-Fi-jét
Az AX2 segítségével ellenőrizheti otthona Wi-Fi lefedettségi térképét, egy pillantással megtekintheti a hálózat állapotát, és egyszerűen megoldhatja a hálózati problémákat a javasolt tippek követésével.

Gigabites WAN/LAN automatikus adaptáció
A HUAWEI WiFi AX2 három Gigabit Ethernet porttal rendelkezik, amelyek mindegyike támogatja a WAN/LAN automatikus adaptációt, így megkíméli Önt attól, hogy különbséget kelljen tennie közöttük, és a szélessávú telepítést egyszerűvé teszi.

 

Specifikáció

Sebesség1500 Mbit
WAN/LAN port3 db
Dual BandNem
Tri BandNem
Quad BandNem
3GNem
4GNem
5GNem
SIMNem


^