Sony VPL-PHZ61
Sony VPL-PHZ61 Sony VPL-PHZ61

Sony VPL-PHZ61

3LCD, 1920x1200, 6400ANSI Lumen, 1M:1, 422x129x338mm, 7kg
Gyártói cikkszám: VPL-PHZ61
Garancia: 36 hónap
Rendelhető, szállítási idő 3-5 munkanap
1 556 300 Ft (nettó)
1 976 501 Ft

Lenyűgözően kicsi, könnyű 6400 lézerprojektorok
A gyönyörűen vékony és könnyű, kategóriája legkisebb testével rendelkező VPL-PHZ61/51 lézerprojektor kiemelkedő képteljesítményt, akár 7000 lm-es középső fényerőt és lenyűgöző megbízhatóságot ötvöz. A diszkrét beilleszthető kialakítás, a minimális karbantartási igény és a rugalmas telepítési lehetőségek természetes partnerévé teszik napjaink integrált AV-környezeteinek.

Merész, gazdag színek, még erősen megvilágított helyiségekben is
Az erősen megvilágított helyiségekben még a nagy teljesítményű projektorok is szenvedhetnek a kimosódott képszínektől. A Sony kizárólagos Bright View funkciója nagy hatású képeket biztosít a színek feláldozása nélkül. Az újonnan továbbfejlesztett Reality Creation biztosítja, hogy a képek, diagramok és szövegek tisztán és élesen jelenjenek meg még világos körülmények között is. Az intelligens beállítások az Ambiance funkcióval a kivetített képeket a környezettel egyeztetik a jobb megtekintési élmény érdekében. Még egy környezeti fényérzékelő is van a szoba fényerejének mérésére.

Világosabb képek és szövegek
A Reality Creation hatékony algoritmusokat használ, amelyek a képfelbontást a 4K-tisztaság felé közelítik. A Reality Text javítja a karakterek láthatóságát: kiváló konferenciatermekhez, egyetemi szemináriumi termekhez és nagy osztálytermekhez.

Világos, gyönyörű színek
A Bright View a Sony egyedülálló feldolgozási technológiája, amely világosabbá teszi a képeket, miközben megőrzi a gazdag színeket – még erősen megvilágított üzleti és oktatási környezetben is.

Továbbfejlesztett megtekintési élmény
Az Intelligent Settings with Ambiance egy beépített fényérzékelőt használ a szoba fényerejének mérésére, automatikusan beállítva a Bright View módot, a színerősítést és a valóságalkotást a prezentációs környezetnek megfelelően.

Élvezze az optimális képeket, miközben energiát takarít meg
A VPL-PHZ61 megbízható üzleti ésszerű, és segít csökkenteni az üzemeltetési költségeket vállalati és oktatási környezetben. Az új automatikus fénykimeneti funkció az Ambiance funkcióval együtt működik, optimalizálva a képminőséget és fenntartva a jó láthatóságot, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

4K 60P bemeneti támogatás
A 4K 60P bemeneti jelek támogatása leegyszerűsíti az életet, ha a VPL-PHZ61/51-et többképernyős elrendezésben használja lapos alképernyőkkel. Csak ossza fel ugyanazt a 4K jelet, hogy minden kijelzőjét meg tudja hajtani, átalakítás nélkül. Van egy nagy teljesítményű képskálázó is, amely könnyedén konvertálja a 4K bemeneti jeleket WUXGA felbontásra, miközben közel 4K képminőséget ér el. Az immár 4K60P jelekre optimalizált Reality Creation a Sony egyedülálló képjavító funkciója, amely még élesebbé és mélyebbé teszi a vetített képeket. A tartalomvédelemmel ellátott eszközök, például a 4K UHD lejátszók is támogatottak.

Intelligens, telepítésbarát kialakítás
Élvezze a rugalmas beépítési lehetőségeket a bőséges, +55%-os függőleges objektíveltolási tartománynak köszönhetően, így könnyedén készíthet tökéletesen arányos képeket hosszú rúdrögzítés vagy trapézkorrekció nélkül, ha a projektor mennyezetére van szerelve. A vetítési arány tartományát is kibővítettük, leegyszerűsítve a korábban telepített projektor cseréjét anélkül, hogy a meglévő mennyezeti tartó áthelyezésével kellene gondot fordítanunk.

Hosszabb ideig fényesebb, kevesebb karbantartás mellett
Rengeteg innováció található a VPL-PHZ61/51 belsejében, hogy a képek tiszták és fényesek maradjanak a kivetítő teljes élettartama alatt minimális karbantartás mellett – bármilyen környezetben.

Intelligenciával tervezve
Az Intelligens beállítások leegyszerűsítik a telepítést és maximalizálják a teljesítményt a használat, a képrészletek, a színgazdagság és színhűség, a fénykibocsátás, a hűtési szint és a kimeneti zaj alapján. A Meeting/Classroom funkció vezérli a lézerkimenetet, hogy a fényerőt a lehető legmagasabb szinten tartsa a valós használat során évekig.

Tartsa távol a port a képtől
A lézerfényforrás tömített, hogy megakadályozza a por felhalmozódását és a fényerő csökkenését. A projektor 3LCD-paneljeinek dedikált hűtőcsatorna-szerkezetét levegőszűrő borítja, hogy megakadályozza a por bejutását.

Problémamentes szűrőápolás
Az időigényes karbantartás helyett koncentráljon a nagyszerű képekre. Az új porszűrő rendszer a múlté teszi a szűrőcserét, általános használatra az osztálytermekben és a tárgyalótermekben.* A poros környezetben való nagyobb igénybevételhez egy új eltömődésérzékelő jelzi, ha szükséges a szűrő tisztítása. *Por sűrűsége < 0,03 mg/m 3 és üzemidő < 10 500 óra. (1500 óra/év 7 év alatt.)

Adat klónozás
Az egyik kivetítő beállításai USB-memória segítségével másolhatók át más kivetítőkre. Ez nagyban leegyszerűsíti több projektor telepítését és beállítását.

Automatikus bemenet kiválasztása
Az Auto Input Select funkció automatikusan kiválasztja az aktív jelbemenetet, így nem kell minden alkalommal módosítani a bemenetet, amikor egy eszközt csatlakoztatnak a projektorhoz.

Automatikus bekapcsolás
Csatlakoztassa a VPL-PHZ61-et egy bekapcsolt számítógéphez, és a kivetítő automatikusan bekapcsol a bekapcsológomb megnyomása nélkül.
Specifikáció

Kijelző technológia3LCD
Felbontás1920x1200
Fényerő6400 ANSI Lumen
Kontrasztarány1M:1
Fizikai méret422x129x338mm
Tömeg7 kg
3DNem
BluetoothNem
WiFiNem


^