Tenda SG108 8-Port Gigabit Desktop Switch
Tenda SG108 8-Port Gigabit Desktop Switch Tenda SG108 8-Port Gigabit Desktop Switch

Tenda SG108 8-Port Gigabit Desktop Switch

8xport, 8xGigabit
Gyártói cikkszám: SG108
Garancia: 60 hónap
Rendelhető, szállítási idő 1-3 munkanap
7 323 Ft (nettó)
9 300 Ft

Ezt a 8 portos, Gigabites switch-et kifejezetten családi házak, kisebb irodák, videó felügyeletek számára fejlesztették ki. Plug and Play kialakítása megkönnyíti és meggyorsítja a telepítését, akár gyakorlott felhasználó, akár első alkalommal használja, garantáltan pofon egyszerű lesz az üzembe helyezése. Kompakt és dizájnos külsejének köszönhetően asztalra vagy falra is szerelhető, akár otthoni díszként is funkcionál. Adatátviteli sebessége a tízszerese a 100M switch-ekhez képest, ezzel kiküszöböli az esetleges lépcsőzetes sávszélességet. A vezetékes hálózat az Ethernet kábel csatlakoztatása után rövid időn belül elérhető.

Gigabit sebesség, videó átvitel másodpercek alatt
Gigabit sebesség: Full duplex módban az átviteli sebesség 2000 Mbps, a gyors Ethernet 10-szerese lehet, és az adatcsomagok továbbítása teljes vezetéksebességgel történik.

Maradjon online 7*24 órán keresztül csomagvesztés nélkül
A tárolási és továbbítási móddal, a MAC-cím automatikus tanulásával és az automatikus öregítéssel a Tenda SOHO Gigabit Switchek veszteség nélkül továbbíthatják az adatokat, így biztosítva a stabil és rendkívül gyors vezetékes hálózati teljesítményt.

Stílusos és igényes dizájn
A Tenda SOHO Gigabit switchek szép, kicsik és nem foglalnak sok helyet az asztalon vagy a padlón. Kialakításának köszönhetően a falra és az asztalra is szerelheti, így a Tenda SOHO Gigabites switchet oda teheti, ahova  csak akarja és könnyedén mozgatható. Szép kupola alakú mintás műanyagtokban kapható. Nem csak vezetékes használatra használható, hanem hometre is.

Plug and Play, nincs szükség konfigurációra
A vezetékes hálózat azonnal elérhető, ha az Ethernet kábelt csatlakoztatja. Legyen szó technológiai hozzáértésről vagy első felhasználóról, a Tenda SOHO Gigabit Switches beállítása rendkívül egyszerű és intuitív, időigényes műveletek nélkül. Könnyen beállíthatjuk az internetet, hogy élvezhesse a Tenda SOHO Gigabit Switches szolgáltatásait.
Specifikáció

Portok száma8 db
FémházNem
Gigabit portok száma8 db
MenedzselhetőNem
RackNem
Vizuális topológiaNem


^