Tenda TEG1024G 24-Port Gigabit Ethernet Switch

Tenda TEG1024G 24-Port Gigabit Ethernet Switch

24xport, Fémház, 24xGigabit
Gyártói cikkszám: TEG1024G
Garancia: 60 hónap
Rendelhető, szállítási idő 1-3 munkanap
28 504 Ft (nettó)
36 200 Ft

A TEG1024G egy 24 portos, 1U rackbe szerelhető gigabites switch, melyet komoly hálózati forgalmat bonyolító szervertermek, nagyobb irodák kiszolgálására terveztek. Teljes duplex átviteli sebessége elérheti a 2000 Mbps-ot is, biztosítva ezzel a nagy fájlok időben történő továbbítását. A beépített tápegység modult továbbfejlesztett villámvédelemmel tervezték, mely képes ellenállni a 6 kV-os villámlásnak, biztosítva ezzel az eszköz stabil működését károsodás nélkül. A teljes switchet beborító acélház és az oldalán lévő furatok lehetővé teszik a hatékonyabb hőelvezetést, a ventilátor nélküli kialakítás pedig zaj és pormentességet biztosít. Plug and Play funkciója egyszerűvé teszi a használatát.

Stabil csatlakozás akár 7*24 órán át
24*10/100/1000 Mb/s automatikus egyeztető RJ45 portok, akár 2000 Mb/s full duplex átviteli sebességgel, a vonalsebességű továbbítás minden porton és nagy gyorsítótár-kapacitás biztosítja a nagy fájlok időben történő átvitelét és a stabil streaming videót. Maradjon kapcsolatban akár 7*24 órán át.

Kiváló villámvédelem a portokban
A professzionális integrált villámvédelmi áramkör lehetővé teszi, hogy mind a 16 port IV-osztályú (6 kV közös módú) villámvédelmet biztosítson, hatékonyan csökkentve a portok villámcsapás által okozott károsodását.

Professzionális villámvédelem az áramellátáshoz
A beépített tápegység modul fokozott villámvédelemmel rendelkezik, amely képes ellenállni a 6 kV-os villámcsapásoknak, háromszor nagyobb, mint a többi hagyományos kapcsoló, így hatékonyan védi a kapcsolót a nagy zivatarok által okozott sérülésektől.

Innovatív dizájn
A teljesen acél ház és a három oldalon lévő furatok bevonata hatékonyabb hőelvezetést tesz lehetővé; a ventilátor nélküli kialakítás biztosítja a zaj- és pormentességet, harmonikusan illeszkedik az irodákba; 13 hüvelykes méretének köszönhetően asztalra és rackre is felszerelhető, a plug and play funkció pedig megkönnyíti a használatát.
Specifikáció

Portok száma24 db
FémházIgen
Gigabit portok száma24 db
MenedzselhetőNem
RackNem
Vizuális topológiaNem


^