Thrustmaster T-16000M FCS Space Sim Duo
Thrustmaster T-16000M FCS Space Sim Duo Thrustmaster T-16000M FCS Space Sim Duo

Thrustmaster T-16000M FCS Space Sim Duo

Joystick, PC, USB
Gyártói cikkszám: 2960815
Garancia: 24 hónap
Rendelhető, szállítási idő 1-3 munkanap
41 575 Ft (nettó)
52 800 Ft

Thrustmaster H.E.A.R.T technológia, amely páratlan pontosságot kínál
A bot belsejében elhelyezett 3D mágneses érzékelőknek köszönhetően a Thrustmaster H.E.A.R.T HallEffect AccuRate technológiája a T.16000M FCS-t nagy pontossággal biztosítja: 256-szor nagyobb pontosság, mint más jelenlegi eszközök. A kar belsejében található csavarrugó (0,1″/2,8 mm átmérőjű) szilárd, lineáris és sima feszültséget biztosít. Ezenkívül a mágnesek súrlódásmentes mechanizmust biztosítanak, amely hosszan tartó és változatlan pontosságot kínál.

Kétkezes joystickok
A T.16000M FCS Space Sim Duo úgy lett kialakítva, hogy lehetővé tegye a bal és a jobb kéz egyidejű használatát. A jobb- és balkezes játékosok ugyanúgy élvezheti a repülést: mindkét kezében egy joystickkal, ami kompatibilis minden PC-játékkal.

A még több kezelőszerv optimalizált szimulációs élményt nyújt
A T.16000M FCS Space Sim Duo két T.16000M FCS joystickből áll, amelyek mindegyike 16 műveleti gombbal rendelkezik, amelyek közül 12 Braille-stílusú fizikai azonosítást tartalmaz: 12 az alapon és 4 a pálcán található. Többirányú nézőpont (8 irányban). A kapcsológomb segítségével a játékosok az alapon található 12 gombot bal- vagy jobbkezes pozícióba állíthatják.

T.A.R.G.E.T fejlesztő szoftver: programozzon akár 256 gombot a repülő rendszerben
Thrustmaster Advanced pProgramming Graphical Editor szoftver: kombinálja más Thrustmaster eszközökkel (hogy azokat egyetlen USB-eszközként ismerje fel), és töltsön be vagy hozzon létre egyedi leképezési profilokat minden játékhoz. Testreszabhatja saját profiljait a legtöbb Thrustmaster repülésvezérlő fejlesztéséhez, és ossza meg őket a Thrustmaster közösséggel.
** Ingyenes, letölthető a http://ts.thrustmaster.com webhelyről.

Thrustmaster advanced repülési ökoszisztéma
Ezek a termékek egy sor repülésszimulációs perifériához tartoznak, amelyek egymással együtt használhatók: egy teljes ökoszisztéma, amely az FCS repülési karral, a TWCS gázkarral, a TFRP kormánypedálokkal* és az MFD* (Multi-Functional Display) pilótafülke panelekkel rendelkezik. Ezek az elemek a T.A.R.G.E.T fejlett programozószoftverrel** is kompatibilisek. * Külön eladó.
** Ingyenes, letölthető a http://ts.thrustmaster.com webhelyről.
Specifikáció

TípusJoystick
PlatformPC
CsatolófelületUSB


^