TP-Link TL-WA1201 AC1200 Wireless Access Point White
TP-Link TL-WA1201 AC1200 Wireless Access Point White TP-Link TL-WA1201 AC1200 Wireless Access Point White

TP-Link TL-WA1201 AC1200 Wireless Access Point White

Access point, LAN:1, LAN:Gigabit, 2.4 GHz:300Mbit, 5 GHz:867Mbit, Dual Band
Gyártói cikkszám: TL-WA1201
Garancia: 60 hónap
Rendelhető, szállítási idő 3-5 munkanap
20 709 Ft (nettó)
26 300 Ft

Villámgyors AC1200 Dual Band Wi-Fi
Fejlessze otthoni vagy irodai hálózatát a 802.11ac Wave 2 AP-vel, amely akár 1200 Mbps-os kétsávos sebességet is tud kínálni – a vezeték nélküli N szabvány teljesítményének háromszorosát. A MU-MIMO technológia lehetővé teszi, hogy az AP egyszerre több eszközt is kiszolgáljon jelcsökkenés és késleltetés nélkül. Minden eszköz gyorsabban kapja meg az adatokat, a Wi-Fi pedig hatékonyabban használható!

Gigabit-Osztályú Vezetékes Teljesítmény
A gigabites Ethernet port teljes mértékben kihasználja a helyi internetszolgáltató által biztosított gigabit-osztályú sávszélességet a stabil hálózati kapcsolatok biztosítása érdekében. Ezenkívül rendkívül gyors csatlakozást biztosít vezetékes eszközökhöz, például PC-khez, IPTV-khez, játékkonzolokhoz

Bárhol telepíthető egyetlen kábellel
A Power over Ethernet (PoE) lehetővé teszi, hogy az Ethernet-kábel egyszerre szállítson áramot és adatokat, így a telepítés egyszerű és rugalmas. Az elegáns megjelenés és az egyszerű rögzítési kialakítás megkönnyíti az Access Point rögzítését bármilyen falra vagy asztalra, így tökéletesen illeszkedik a legtöbb belső dekorációhoz.

Megnövelt Wi-Fi lefedettség
A Beamforming technológiával felszerelt négy külső antenna a Wi-Fi jeleket az eszközei felé koncentrálja, hogy megbízható Wi-Fi-t biztosítson otthona vagy irodája minden sarkában – még nagy távolságokra is.

Beléptető Oldal
A beléptető oldal biztonságos vendéghálózatot és egyedülálló marketing lehetőségeket kínál, különösen kisvállalkozások, például kávézók vagy szalonok számára. Használjon rugalmasan megtervezett portáloldalt – amely megköveteli a kliensektől, hogy hirdetéseket tekintsenek meg, vagy feltételeket fogadjanak el az internet hozzáféréshez – a márkaismertség javítása vagy marketingüzenetek továbbítása érdekében.

Specifikáció

TípusAccess point
LAN port1
LAN sebességGigabit
2.4 GHz sebesség300 Mbit
5 GHz sebesség867 Mbit
KültériNem
Dual BandIgen
Tri BandNem


^